DSC_0224.jpg

contact

contact & appointment

Contact

Engels tekst Bij het eerste oriënterend gesprek (gratis) bespreken we de kansen, de aanpak en de kosten met u. Deze gratis intake duurt ten hoogste 45 minuten. Wij maken afspraken op maat over de kosten. 

Gesubsidieerde rechtsbijstand  
In sommige gevallen is een resultaatsafhankelijke regeling mogelijk. Als u door een beperkt inkomen in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (pro deo), betaalt de overheid grotendeels de kosten van uw eigen advocaat. Indien u een gezamenlijke huishouding voert dienen deze gegevens ook van de betreffende partner te worden overhandigd. Na ontvangst van de aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand zal de Raad voor Rechtsbijstand middels controle bij de Belastingdienst en de Gemeente nagaan of het inkomen en vermogen van de client onder de voorgeschreven grenzen blijft. De Raad gaat daarbij uit van het inkomen en vermogen zoals dat aanwezig was 2 jaar voor de aanvraag (het zogenaamde 'Peiljaar'). 

Op basis van de door de Belastingdienst en Gemeente verstrekte gegevens neemt de Raad vervolgens een beslissing. 

De behandeling van de aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand vergt ongeveer 5 weken.

 

Make an appointment

The best and quickest way to make an appointment is calling us, but you can also fill in this form and we will contact you!

Name *
Name
Telephone number *
Telephone number
Reason of contact *
 
 

➤ location

Gedempte Burgwal 45
2512 BS 's- Gravenhage

 


 

Business hours

Monday till friday
09:00 - 17:00
 

☎ Contact

advkommer@gmail.com

t +31 (070)- 363 2939
f +31 (070) 363 93 93