DSC_0163_bl.jpg

Home

expert in various jurisdictions

 

 

Advocatenkantoor Kommer since 1999

VERTALEN Advocatenkantoor Kommer bestaat uit Mr. C. R. D Kommer gevestigd aan de Gedempte Burgwal is gedreven door ambitie en met focus op resultaat voert het kantoor naast een adviespraktijk een sterke procespraktijk. De beste oplossingen voor onze cliënten daar draait het om. Wij staan voor een goede prijs- kwaliteitverhouding.

 

Contact

➤ LOCATION

Gedempte Burgwal 45
2512 BS  's-Gravenhage

☎ CONTACT

advkommer@gmail.com
t +31 (070) -363 29 39
f +31 (070) -363 93 93
 

 

 

 

Praktijkgebieden


HUURRECHT

Als huurder kunt u een beroep doen op het huurrecht. Het huurrecht stelt een aantal wettelijk bepaalde plichten aan zowel de huurder als de verhuurder. Deze plichten worden het regelend recht genoemd, en zijn van kracht wanneer er onderling geen afwijkende regels zijn afgesproken


JEUGDRECHT

Als u te maken krijgt met een onder toezichtstelling of uithuisplaatsing van een minderjarig kind en u wilt advies of bijstand van de advocaat kunt u met ons contact opnemen.


BOPZ

Bijzondere opname psychiatrisch ziekenhuis


strafrecht

STRAFRECHT- Als verdachte kunt u alleen veroordeeld worden voor een feit dat volgens de wet strafbaar is. Wordt u verdacht van een overtreding of misdrijf en
heeft u of advies nodig over een zaak of wilt u door
de advocaat worden bijgestaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Heeft u advies of bijstand van de advocaat nodig met betrekking tot gezag-, alimentatie- of omgangszaken kunt u bij ons contact opnemen voor advies of bijstand van de advocaat.

 


jeugdstrafrecht

Als verdachte kunt u alleen veroordeeld worden voor een feit dat volgens de wet strafbaar is.  Jongeren tussen de 12 en 18 jaar die een strafbaar feit plegen, worden volgens het jeugdstrafrecht gestraft. Denk hierbij aan een werk- of taakstraf of jeugddetentie. Voor advies of bijstand door de advocaat kunt u contact met ons opnemen.


SOCIALE ZEKERHEID

Als u advies of bijstand van een advocaat nodig heeft met betrekking tot de volgende zaken; WWB, WAO, ZW of AOW kunt u met ons contact opnemen.